Avondvierdaagse Kudelstaart in gevaar

Stichting avondvierdaagse Kudelstaart is naarstig op zoek naar nieuwe leden en doet een laatste noodoproep. Het huidige bestuur heeft de laatste jaren nieuw leven in het wandelevenement geblazen. Met als resultaat een oer-gezellig evenement dat op een geweldige manier afgesloten wordt op het schoolplein van de Rietpluim: een erehaag van (groot)ouders en vrienden onder begeleiding van de muziek van leerling DJ’s van House of Beats.

De huidige geleding dunt echter uit en is naarstig op zoek naar versterking. Indien het niet lukt om voor 22 februari voldoende vrijwilligers te vinden, dan is het bestuur helaas genoodzaakt de stekker uit het stopcontact te trekken. 

Vind je het leuk om je voor al die honderden wandelende kinderen in te zetten en kun je 6 avonden per jaar van jouw vrije tijd missen? Of wil je best één avond tijdens de avondvierdaagse helpen? Meld je dan snel aan via avondvierdaagsekudelstaart@gmail.com

Foto: Eigen foto

Gepubliceerd: 16 januari 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×