Gemeente Aalsmeer blijft JOGG ondersteunen

JOGG Aalsmeer loopt inmiddels drie jaar. De aanpak om jongeren aan te moedigen tot een gezonde leefstijl, begint zijn vruchten af te werpen. Reden te meer om daarmee verder te gaan.

JOGG staat voor Jongeren op Gezond Gewicht en heeft tot doel een gezonde leefstijl te bevorderen bij kinderen en hun ouders/verzorgers. Aalsmeer is sinds 2015 een JOGG- gemeente. Naast de gemeente werken Team Sportservice Aalsmeer, GGD Amsterdam, zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid, Albert Heijn, Levarht en andere lokale partijen mee aan deze aanpak.

Wethouder Gertjan van der Hoeven: “We richten ons de komende periode vooral op borging van een gezonde leefstijl in het leven van alledag. We willen immers dat jongeren en ouders niet alleen tijdens JOGG-activiteiten bezig zijn met hun gezondheid, maar ook daarbuiten.” Wethouders Ad Verburg en Gertjan van der Hoeven en de samenwerkingspartners ondertekenen de hernieuwde samenwerking op 24 januari op basisschool De Graankorrel tijdens de Nationale Voorleesdagen.

Foto: AalsmeerVandaag

Gepubliceerd: 23 januari 2018 om 19:29 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×