Ssst! De tijger slaapt…

Voorlezen is altijd een feest maar tijdens de Nationale Voorleesdagen (24 januari t/m 3 februari) helemaal. Peuters en hun (groot)ouders kunnen op zaterdag 3 februari in de Bibliotheek Aalsmeer genieten van de muzikale voorstelling: Ssst! De tijger slaapt. De voorstelling gaat over het gelijknamige prentenboek van Britta Teckentrup, het boek is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018.

Vol enthousiasme en humor neemt Katiuscia Principato de kleintjes mee in het verhaal van de slapende tijger. Ze weet de kinderen te boeien en te betrekken in haar muzikale voorstellingen, een feest voor elk kind vanaf 2 jaar.

Katiuscia Principato studeerde aan het conservatorium in Enschede. Na de voorstellingen “Geitje” en “Walvis” , is het nu de beurt aan “Tijger”. Een jarige tijger, en al z’n vriendjes zijn er ook! Kom je ook op z’n verjaardagsfeestje? Maar…..Ssst! Wel stil zijn…

Muzikale voorstelling: Ssst de tijger slaapt op zaterdag 3 februari 10.15-11.00 uur in de Bibliotheek Aalsmeer. Leeftijd 2+. Kosten €4 (leden) en €8 (niet-leden), 1 kaartje is kind + 1 begeleider. Kaartjes via de website van de
bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland Bibliotheken. Wees er op tijd bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Gepubliceerd: 23 januari 2018 om 22:48 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×