Brandweer 'rukt uit' voor Ons Tweede Thuis

Ook komende vrijdag 26 januari zal het Aalsmeerse brandweerkorps weer rondjes rijden met de bewoners van ‘Ons Tweede Thuis’. Niet om een brand te blussen of vanwege een andere calamiteit, maar dit keer om mensen met een verstandelijke beperking de dag van hun leven te bezorgen. Zij mogen in een echte brandweerauto een rondje meerijden.

Omdat hierbij ook de sirenes van de brandweerauto’s gebruikt gaan worden, kan dit voor omwonenden tot enige overlast leiden. Vanaf 15.30 uur worden de bewoners opgehaald. De brandweer biedt op voorhand al excuses aan voor de geluidsoverlast, maar het was ook vorig jaar een geslaagde middag met een hoop blije gezichten tot gevolg. “Daar doen we het voor!!”, aldus de brandweer een jaar geleden.

Gepubliceerd: 24 januari 2018 om 7:57 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×