'Absoluut Aalsmeer' vraagt om ondersteuningsverklaringen

Een ondersteuningsverklaring is een schriftelijke verklaring van iemand die deelname van een partij aan de verkiezing ondersteunt. De verklaringen worden afgelegd in het gemeentehuis. Het afleggen van ondersteuningsverklaringen kan van 14 dagen voor de kandidaatstelling tot op de dag van kandidaatstelling zelf.

Ondersteuningsverklaringen kunnen alleen worden afgelegd door personen die binnen die kieskring als kiezer zijn geregistreerd. Ook personen die op een lijst als kandidaat staan, mogen een ondersteuningsverklaring tekenen, op voorwaarde dat zij in de betreffende gemeente als kiezer zijn geregistreerd. Het is niet toegestaan meer dan één ondersteuningsverklaring per persoon te tekenen.

‘Absoluut Aalsmeer’ roept iedereen, die hen goed gezind is, op om tijdens de openingstijden van het gemeentehuis een ‘ondersteuningsverklaring’ af te geven. Vergeet daarvoor niet een identiteitsbewijs mee te nemen.

Foto: Oprichter AA Dick Kuin (AalsmeerVandaag)

Gepubliceerd: 25 januari 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×