'Halte Zwarteweg'-collega Jan Stam overleden

De redactie bereikte het droevige bericht dat Jan Stam op 5 januari op 35 jarige leeftijd is overleden. Jan was een van de vaste medewerkers van het radioprogramma ‘Halte Zwarteweg‘, als onderdeel van de dagbesteding van OTT Mendel (voorheen Heliomare).

Vanwege de spierziekte Duchenne reed Jan in een elektrische rolstoel en nam zijn spierkracht langzaam maar zeker af. Op 5 januari heeft zijn lichaam de strijd verloren. Jan was volgens zijn collega’s ondanks deze situatie een vrolijke, behulpzame, hardwerkende en gezellige vent. Positief ingesteld en open naar iedereen. Een vertrouwd gezicht van de dagbesteding aan de Zwarteweg.

Er werd met veel inzet gewerkt aan radioprogramma Halte Zwarteweg voor Radio Aalsmeer. Jan was de man achter de montage en de muziek. Jan achter de pc met een koptelefoon, dat vertrouwde beeld moeten we voortaan missen.

Collega Danny Bos schreef voor Aalsmeer Vandaag een mooi in memoriam over deze veelzijdige bezige bij. Hij eindigt met: “Veel mensen zullen de positieve persoon Jan missen. De komende tijd zal het vreemd blijven dat Jan niet meer in ons midden is. Geen Jan in de taxi, geen Jan achter de computer met een koptelefoon, geen verhalen meer van Jan en geen lach meer. Verdrietig is het. We hebben gelukkig wel een hoop mooie herinneringen aan Jan. We houden ons daar aan vast en zullen hem herinneren als een positief ingesteld mens, die ondanks zijn eigen beperking voor iedereen altijd klaarstond.”

De collega’s van Radio Aalsmeer wensen zijn familie, vrienden en naasten heel veel sterkte met dit grote verlies.

Foto: Aalsmeer Vandaag

Gepubliceerd: 8 januari 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×