Marcel de Groot en Sven Ratzke ruilen data

Even leek het erop dat Sven Ratzke niet zou kunnen optreden bij Bob&Gon, doordat hij aanbiedingen kreeg uit New York. Gelukkig bleek het mogelijk om de geplande datum met Marcel de Groot om te wisselen. Nu kunnen beide topartiesten toch laten zien wat ze waard zijn bij de heerlijke zondagmiddag voorstellingen in The Club van Studio’s Aalsmeer. Marcel de Groot speelt zijn concert #HELD met Cor Mutsers op zondag 28 januari. En Sven Ratzke komt op zondag 18 februari. Beiden concerten beginnen om 15.30 uur.

#HELD
In #HELD speelt Marcel de Groot (zang en gitaren) samen met Cor Mutsers (andere zang en gitaren) gloednieuw repertoire, wat ouder werk en hier en daar een cover of vertaling. Het is volgens vele bezoekers een bloedmooie voorstelling met een hoog literair gehalte, die in het afgelopen theaterseizoen tot vele uitverkochte theaterzalen heeft geleid. Zondag 28 januari a.s. om 15.30 uur. Zaal open om 14.45 uur.
Voor deze voorstelling zijn er nog losse kaarten à € 21,50 verkrijgbaar in de voorverkoop bij Wittebol in de Ophelialaan Aalsmeer en aan de kassa. Ze zijn ook te reserveren door een mail te sturen aan tickets@crowntheateraalsmeer.nl

Ratzke
Op zondag 18 februari komt Sven Ratzke voor de 5e keer bij Bob&Gon. In dit concert opent Ratzke zijn prachtige catalogus van muziek die hij met de jaren heeft verzameld. Parels van David Bowie, Brecht en Brel passeren de revue. Met de virtuoze Christian Pabst aan de vleugel.

Later dit jaar bij Bob&Gon: Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten met Forever 27 op zondag 25 maart en
Cor Bakker ontvangt… Humphrey Campbell op zondag 22 april.

Gepubliceerd: 8 januari 2018 om 23:27 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×