Kandidatenlijst 'Absoluut Aalsmeer' bekend

Donderdagavond maakte Dick Kuin in het politieke programma Radio Aalsmeer Politiek (R.A.P.) bekend dat komende zaterdag de kandidatenlijst van de nieuwe lokale politieke partij ‘Absoluut Aalsmeer’ zou worden gepresenteerd. Wel werd al snel duidelijk dat René Martijn gepresenteerd zou worden als één van de kandidaten en dat terwijl Martijn nu nog namens AB in de gemeenteraad zit.

(On)bekenden op de lijst
AalsmeerVandaag meldde echter in de loop van vrijdagmiddag al de lijst met namen voor de verkiezingen. Op nummer één staat zoals verwacht oud AB-er, oprichter en nu dus ook lijsttrekker van AA, Dick Kuin. Nummer twee is René Martijn, de nestor van de huidige raad. Nummer drie is een onbekende in de Aalsmeerse politiek: Greta Holtrop, de partner van Martijn Schok, een andere AA-er. Ook de vierde naam is nieuw: Chantal van Hilst-Dekker.
Nummer vijf is weer een oude bekende: Peter Smolders die ook een AB-verleden heeft. De overige namen zijn: Christa Vogelaar, Rob Simoons, Leen Mulder, Ingrid Bakker-Kuin, Carla Huson en ene Rob Rob (?).

Nog geen verkiezingsprogramma
Een verkiezingsprogramma is er nog niet maar dat zal geen uitgebreid programma worden, zoals Kuin aangaf in Radio Aalsmeer Politiek.  Het wordt geen ellenlang verhaal,  maar gaat het over punten die AA de komende jaren belangrijk vindt voor Aalsmeer.

Zie ook: Absoluut Aalsmeer vraagt om ondersteuningsverklaringen

Foto: Rene Martijn de nummer 2 van AA

Gepubliceerd: 26 januari 2018 om 19:46 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×