Kinderboerderij bestaat 25 jaar

Kinderboerderij Boerenvreugd bestaat dit jaar 25 jaar. De eerste bestuurders van Stichting Kinderboerderij Aalsmeer, die ruim 25 jaar geleden begonnen met het bijeenbrengen van de benodigde financiën en vrijwilligers, slaagden er in korte tijd in de stolp aan de Beethovenlaan te bouwen en in gebruik te nemen.

Kudelstaartse oorsprong
De kinderboerderij ontstond vanuit het comité “Kudelstaart 750”. In 1988 werd dit feest gevierd en daar was geld van over. Een enquête onder de Kudelstaarters wees op een duidelijke voorkeur voor een kinderboerderij als bestemming voor het positieve saldo.

OTT
Sleutel voor het succes is en blijft, naast de trouwe en energieke groep vrijwilligers, de samenwerking met de cliënten en medewerkers van Ons Tweede Thuis. Dankzij deze samenwerking kan Boerenvreugd ruime openingstijden hanteren en hoeven de vrijwilligers doordeweeks niet ingezet te worden voor het verzorgen van de dieren.

Feest
Dit jaar zal het 25-jarig jubileum worden gevierd met alle betrokkenen: vrijwilligers, medewerkers, cliënten, donateurs, sponsors en bezoekers. De evenementen, die door de activiteitencommissie worden georganiseerd, staan in het teken van “Feest”. Het eerste feest is het Midwinterfeest op 4 februari. Zoals alle 25 voorgaande jaren is Stichting Kinderboerderij Aalsmeer voor de exploitatie ook nu nog steeds afhankelijk van sponsoring, giften en donaties. Voor meer informatie: www.boerenvreugd.nl.

Bron: Stichting Kinderboerderij Aalsmeer

Gepubliceerd: 8 januari 2018 om 7:26 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×