‘Let’s Go’ helpt Amstellandse Kinderjury-leden zoeken

Vrijdag kun je weer gezellig luisteren naar Kim en Laurens. Kim gaat bellen met Rosanne Knaapen en zij gaat alles vertellen over het nieuwe cursusaanbod van het Cultuurpunt.

Rosanne geeft zelf ook 2 cursussen en namelijk “Ontdek je Talent op een Instrument” en “Gitaar Groepsles”. Kim is benieuwd naar welke instrumenten Rosanne allemaal kan bespelen en of ze een favoriet instrument heeft. Wil je weten of er nog een leuke cursus voor jou tussen zit? Dan moet je zeker luisteren vrijdag, want de cursussen starten 5 februari al. Bibliotheek Aalsmeer is weer opzoek naar echte Boekenwurmen. Ook dit voorjaar is er weer een Amstellandse Kinderjury. Joke ten Have is voor Aalsmeer weer op zoek naar jongens en meiden die lezen superleuk vinden. Vrijdag vertelt ze hier alles over. Natuurlijk zorgen Kim en Laurens weer voor gezellige muziek en ook DJ Faystje heeft weer een leuke hit voor je uitgezocht.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 15 januari 2018 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×