Balans in 'Echt Esther'

‘Jouw lichaam probeert een verhaal te vertellen’

Jan Koers: ‘Inmiddels heb ik al heel wat personen gecoacht en inzichten mogen geven waardoor ze niet alleen mentaal, maar ook lichamelijk fitter zijn geworden.’

We hebben allemaal zo onze bewuste en onbewuste voorkeuren, die onze energiehuishouding sterk beïnvloeden. Als we vaak, veel of langere tijd activiteiten moeten doen die buiten onze comfortzone liggen, dan leven we onder stress en vroeg of laat gaat dat in het lichaam zitten. Hoe vaak zie je niet dat mensen last van hun rug, nek of schouders krijgen? ‘Spanning’ wordt dan gezegd en met een paar sessies van een fysiotherapeut of masseur komt dat wel goed. En ja, soms is dat ook zo, maar in veel gevallen blijft het een terugkerend probleem zonder dat men zich er voldoende van bewust is dat het enkel door een verkeerde beweging, houding of dergelijke komt. Door beter inzicht te hebben in de behoeften van je lichaam, vanuit je onbewuste voorkeuren in je basistemperament, leer je wat jou energie kost en waar je energie van krijgt. Hoe jij informatie verwerkt, begrijpt en communiceert is van groot belang voor je mentale gezondheid en dus eigenlijk ook voor je lichamelijke conditie.

Jan Koers (coach) & Winanda Delzenne (masseur) hebben een pakket samengesteld waarin je gaat werken aan beide zaken, zodat jij weer helemaal in balans komt en kunt blijven.
Heb jij nu al een prangende vraag voor Jan of Winanda, mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 januari 2018 om 21:05 uur, geschreven door Marielle Wegman

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×