Eerbetoon aan Jan Stam in 'Halte Zwarteweg'

Op 5 januari jl. overleed op 35 jarige leeftijd Jan Stam. Hij was een van de vaste medewerkers van het radioprogramma ‘Halte Zwarteweg‘, een wekelijks radioprogramma op Radio Aalsmeer. Dit programma is een onderdeel van de dagbesteding van OTT Mendel (voorheen Heliomare) en was een initiatief van oud-hoofdredacteur Jan Peterse.

In de uitzending van donderdag 18 januari besteden de andere makers van ‘Halte Zwarteweg’ aandacht aan het overlijden van Jan. U hoort muziek die hij mooi vond en er wordt een herinneringstekst voorgedragen.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: AalsmeerVandaag
Foto: AalsmeerVandaag

Gepubliceerd: 15 januari 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×