‘Door de Mangel’ ontvangt Apple-trainer Owen den Engelsman

Afgelopen maandag ontving de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ Kees Tromp, een markante Aalsmeerder bekend van ‘De Ezelkeet’ aan de Oosteinderweg. Tromp is geboren in Broek op Langedijk en kwam als jongetje van 12 al dagelijks op de fiets naar Aalsmeer om te werken.

Zijn vrouw Alida leerde hij al snel kennen in Kudelstaart. “Ik kreeg toen Alida en die heb ik gered van de boerderij aan de Achterweg. Zij viel op tussen de bloemkolen.”

Ezel Kees noemde zichzelf een ‘self-made man’. “Ik doe graag alles zelf. Ik wil niet afhankelijk zijn van een ander”. Naast het verzorgen van zijn ezels is Tromp een van de laatste seringenkwekers. De ezels van Kees zijn landelijk bekend en spelen zelfs een rol in de komende televisieserie “Luizenmoeders”.

Ook na Kees komt er volgende week weer een nieuwe gast naar de studio. Op maandag 15 januari zal als 195e gast in ‘Door de Mangel’ Owen den Engelsman achter de microfoon aanschuiven. Owen is managing director, entertainer, Apple-trainer, traveller en Instagrammer. Gespreksstof genoeg dus komende maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 januari 2018 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×