‘Let’s Go’ over de kerstbomeninzameling

De Kerstvakantie is over en dat betekent dat vele kerstbomen ook de deur uit gaan. Voor heel veel kinderen in Aalsmeer en Kudelstaart het moment om de spaarpot aan te vullen, want een kerstboom inleveren wordt namelijk beloond met 50 eurocent! Kim ging afgelopen woensdag met de microfoon op pad en ging langs bij een van de inzamelpunten van het vuilnisbedrijf de Meerlanden. Hoeveel kerstbomen zijn er ingeleverd? En wie leverde de meeste bomen in? Je hoort het vrijdag in ‘Let’s Go’. Was jij nou zo’n top verzamelaar? Dan zoeken Kim en Laurens jou, want dan mag jij erover komen vertellen in de studio bij Radio Aalsmeer! Stuur een mailtje naar letsgo@radioaalsmeer.nl.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 8 januari 2018 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×