Culturele aftrap Aalsmeer 2018 in ‘That’s Life’

Jenny Piet en Wilbert Streng trappen het culturele jaar van 2018 donderdag af. Als eerst te gast is Amanda Poortvliet, portrettiste en kunstschilderes. Amanda maakt prachtige portretten van olieverf op linnen, maar ook het dierenrijk heeft haar aandacht. Daarna komt Marlies de Bats langs om te vertellen over de stichting ‘Duchcell-dogs’ die asielhonden weer gelukkig maakt door ze te koppelen aan een gedetineerde. Een bijzondere combinatie, maar een prachtig mooi verhaal. Benieuwd? Luister donderdagavond.

Verder ook Heleen van Haaften van het Oude Raadhuis en zij neemt twee kunstenaars mee die momenteel daar exposeren. De afsluiter is een verhaal geschreven door Janna van Zon en Wilbert Streng over de huidige expositie van Tobias Rothe in het gemeentehuis, een ontdekkingstocht van Aalsmeer Oost naar het gemeentehuis. Een spannende ontdekking van onze gemeente. De radiotechniek wordt donderdag verzorgd door Frans van der Wee, presentatie Jenny Piet en Wilbert Streng.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: een kunstwerk van Tobias Rothe

Gepubliceerd: 8 januari 2018 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×