Het geheim van een gelukkig en bewuster leven

Met enthousiasme kondigt Esther Sparnaaij haar gast van donderdag 11 januari aan: Robert Bridgeman. “Robert is het sprekende en inspirerende voorbeeld van hoe het is om vanuit je essentie te leven. Hij vertelt graag over zijn persoonlijke ervaringen, maar liever faciliteert hij het bewustzijn van anderen”, aldus de presentatrice. “Robert neemt je mee om de sleutel te vinden die leidt naar jouw unieke ‘zijn’; het geheim van een gelukkig en bewuster leven. Met humor en passie maakt hij de bevindingen van wetenschappelijk onderzoek begrijpelijk en reikt hij eenvoudige technieken aan die je direct kan gebruiken in het dagelijks leven.”

Bridgeman Methode
Robert heeft de nodige avonturen beleefd om te komen waar hij nu is. Hij reisde de wereld rond en wilde meer weten over hersenwetenschap. Hij verdiepte zich in 33 bewustzijn methoden en mocht aansluiten bij grote leraren in de wereld. Hij reisde van de VS naar Engeland, Nepal, India, Thailand om vervolgens samen met zijn vrouw Monique twee jaar in Vietnam te wonen. Samen met Monique ontwikkelde hij de ‘Bridgeman Methode’ die zich richt op bewustwording, stressreductie, geluk en welzijn.

Vraag
Denk jij nu thuis. Hmm, dat is interessant. Ik heb nu al een vraag die Esther niet moet vergeten te stellen. Mail jouw vraag dan nu naar esther@radioaalsmeer.nl en luister voor het antwoord donderdag gezellig mee. 

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 januari 2018 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×