Kees Tromp van de 'Ezelkeet' in 'Door de Mangel'

De laatste live-gast in ‘Door de Mangel’ was Anco van Hal. Hij is een ‘lifestyle blogger’ met veel ervaring als modeverkoper. Als nieuwe en eerste gast van 2018 schoof hij Kees Tromp naar voren. Tromp is bekend van de Ezelkeet, waar ezels worden opgevangen. Anco wil graag van hem weten hoe hij ertoe gekomen is om de Ezelkeet te beginnen.
Natuurlijk zal Kees daar komende maandag uitgebreid over komen vertellen, maar uiteraard proberen presentatoren Mylène en Elbert Huijts meer over hem te weten te komen. Ook zal zijn favoriete muziek ten gehore worden gebracht.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 januari 2018 om 16:03 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×