‘Let’s Go’ over Carnaval

Officieel start de Carnaval pas op zondag 11 februari, maar in Kudelstaart start de Carnaval al op 9 februari voor de kinderen. Wat er allemaal te beleven is? Niemand minder dan de Jeugdprins/prinses komen dat ons vrijdag allemaal vertellen. Want ook dit jaar krijgt Carnavalsvereniging de Pretpeurders weer hulp van 2 leerlingen van de Antoniusschool. Wie dat zijn? Dan moet je vrijdag gewoon lekker luisteren. We blijven nog even in de feestjes want op 16 februari is weer het welbekende Groep 8 Feest! Kim vraagt Meester Eric nog even over de laatste in en outs van de welbekende feest waar alle groep achters al naar uitkijken! Welke nummers mogen we verwachten en waar is het eigenlijk? Je hoort het vrijdag.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 29 januari 2018 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×