Een laatste bericht in ‘Echt Esther’

Marion Weij is ervan overtuigd dat rouwen en afscheid nemen voor jouw nabestaanden makkelijker wordt als je bij leven het pad voor hen een beetje richting geeft. “Bij leven was mijn vader een man van weinig woorden, maar hij had mijn destijds echtgenoot ‘zijn gedachten’ toevertrouwd en opgedragen dit voor te lezen op de begrafenis. Dat liet een onuitwisbare indruk achter op mij en mijn familie.” Zo ontstond het idee om schrijfhulp te bieden aan hen die een bericht willen achterlaten voor hun nabestaanden. Men noemt Marion nu de ‘Rouw Vrouw’. Donderdag 1 februari is zij te gast bij ‘Echt Esther’. Heb jij nu al een vraag voor Marion of een eigen ervaring over Rouw die je graag wilt delen, mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Marion Weij (eigen foto)

Gepubliceerd: 29 januari 2018 om 21:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×