‘Door de Mangel’ op zoek naar gezonde voeding

Kirsten Verhoef was afgelopen maandag de 196e gast in ‘Door de Mangel’. Zij is een geboren Amstelveense, maar kwam door de liefde in Aalsmeer terecht. Via het bedrijf van haar vader, waar zij o.a. auto’s verkocht en de bedrijven van haar ex-man, is zij een eigen bedrijf gestart. Zij ondersteunt ondernemers, locaties en organisatie op vele gebieden. Niet vreemd dat zij ook bij het project ‘Zaai’ betrokken is geraakt. Beginnende ondernemers helpen bij het starten van hun bedrijf. Een initiatief dat is ontstaan in Amstelveen en nu in meerdere gemeenten loopt. “Het is de bedoeling dat dit project uiteindelijk landelijk gaat opereren”, aldus de vrolijke, energieke en lieve side-kick van het radioprogramma ‘Vrijdagavondcafé’ op Radio Aalsmeer.

Ook Kirsten heeft weer een nieuwe gast gevonden. Op maandag 29 januari zal als 197e gast in ‘Door de Mangel’ Marjon Middelkoop van Vortho plaatsnemen achter de microfoon. “De verantwoording van een goede gezondheid ligt bij iedereen zelf en Marjon is een aantal jaren geleden zich hierin gaan verdiepen. Ik wil graag weten wat haar heeft gedreven zich hierin te verdiepen”, legde de energieke onderneemster uit. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer hoor je komende maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer. Nog maar drie uitzendingen te gaan voordat de mijlpaal van de 200ste uitzending wordt bereikt. Ook dan zullen Mylene en Elbert Huijts weer een bijzondere Aalsmeerder ontvangen.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: AalsmeerVandaag

Gepubliceerd: 25 januari 2018 om 21:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×