'De Top 10 van...' met 11 vrouwen: een gezellig kippenhok

In ‘De Top 10 van…’ aanstaande maandag 29 januari komt er niet één gast, maar wel negen. Presentatrice Miranda Gommans heeft namelijk haar vriendinnen uitgenodigd waar zij jaarlijks een weekend mee op stap gaat. Dit groepje meiden is daar zesentwintig (!) jaar geleden mee begonnen en ze zijn nog steeds bij elkaar. Elk van hen heeft een favoriet nummer uitgekozen dat te maken heeft met de vriendinnenweekendjes of gewoon, omdat er een mooi verhaal aan vastzit. Tien bijzondere verhalen dus in deze speciale ‘De Top 10 van…’ Luister van 20.00 tot 21.00 uur. Talitha van Itterzon zal de vrouwenavond compleet maken en bedient de knoppen. Wat zal dat een gezellig kippenhok worden!

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Eigen foto

Gepubliceerd: 25 januari 2018 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×