Wie wint Soundmemory in ‘Vrijdagavondcafé’?

Komende vrijdag presenteren Ron Leegwater en Kirsten Verhoef samen ‘Vrijdagavondcafé’ en ontvangen zij tussen 21.00 en 23.00 uur onder andere Ingrid Guezen met haar maandelijkse reisrubriek. Deze keer neemt Ingrid de luisteraars mee naar Kroatië. Wat zijn de bezienswaardigheden die je daar zeker niet mag missen, wat zijn de leukste uitstapjes en wat moet je er zeker gegeten hebben? Je hoort het rond 21.30 uur. Verder het Mini Magazine van Kirsten met alles over uitgaan en lifestyle in de regio en natuurlijk speelt Ron weer het radiospelletje Soundmemory met een kandidaat via de telefoon. De vaste onderdelen zoals de Twitterhit, de Soulshow-classic, Ron’s Top 40 Hitarchief en de gezellige meezinger hoor je natuurlijk ook.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 22 januari 2018 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×