‘Let’s Go’ over de kinderboerderij

Het wordt weer gezellig in de studio van Radio Aalsmeer want vrijdag ontvangen Kim en Laurens weer leuke en gezellige gasten. Kinderboerderij Boerenvreugd heeft dit jaar iets leuks te vieren en organiseert dit jaar dan ook weer allemaal leuke activiteiten. Zo ook op zondag 4 februari. Martine Noordhoek en Stef Holling komen langs en gaan ons alles vertellen over de leuke activiteiten die er georganiseerd gaan worden. Kinderburgemeester Derek komt ook langs in de studio. Afgelopen tijd is het o.a. druk geweest met rookvrije sportverenigingen. Hoe gaat het daarmee? En wat staat er de komende tijd nog op zijn programma? Kim gaat het hem vragen.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: AV Aalsmeer rookvrij

Gepubliceerd: 22 januari 2018 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×