Run for KiKa als stok achter de deur

Het jaar is nog maar net begonnen en er staan nu al honderden runners ingeschreven voor Run for KiKa 2018. Voor velen is het dé stok achter de deur om de goede voornemens vol te houden. Het hardloopevenement voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) heeft dit jaar een record aantal edities op de planning staan, o.a. in Amsterdam.

Meer bewegen betekent voor mij meer dingen kunnen doen, dat is mijn streven voor 2018. Doordat het voor een goed doel is, is dit voor mij een reden om het ook vol te houden.” zegt deelnemer Angelique die meedoet aan de Run for KiKa Winterrun. “Het lijkt me geweldig om in de winter te lopen. Een soort kerstmarkt-gevoel, maar dan met hardlopen!

Run for KiKa 2018
Run for KiKa is hét hardloopfestival voor de hele familie. Komend jaar rennen deelnemers in zeven steden voor KiKa. Hun doel: kinderkanker de wereld uit helpen. Er is keuze uit de 5 of 10 kilometer en voor de kleintjes is er de KidsRun. Op het terrein zijn verder tal van leuke activiteiten voor jong én oud.

Goede Voorneemweken
Om mensen te helpen met het volhouden van de goede voornemens biedt Run for KiKa tot en met 14 januari 25% korting op het inschrijfgeld. Deelnemers ontvangen de korting als ze gebruik maken van de code 2018START. Inschrijven kan via www.runforkika.nl/doe-mee-als-runner

Gepubliceerd: 5 januari 2018 om 10:23 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×