Voorlopig nog geen oplossing busprobleem Kudelstaart

De nieuwe busregelingen in Aalsmeer en met name Kudelstaart houden de gemoederen danig bezig. Er wordt een hoop geklaagd door de inwoners. Alle redenen dus voor de ‘Mark en Eric Show‘ op Radio Aalsmeer om wethouder van Duijn hierover aan te spreken. Connexxion heeft niet goed gecommuniceerd naar de klanten en heeft daarvoor excuses aangeboden aan de wethouder.

Van Duijn vertelde dat de klachten serieus genomen worden maar dat de eerste veranderingen pas rond april merkbaar zullen zijn. Kudelstaart is er echt op achteruit gegaan. In de toekomst gaat het beter worden met de nieuwe busbaan en de nieuwe halte op de Legmeerdijk, zodat de bus niet meer de rondleiding doet over het Flora Holland-terrein. Wilt u weten wat de wethouder hierover nog meer te vertellen heeft, luister het fragment dan hier terug.

Gepubliceerd: 6 januari 2018 om 12:34 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×