'Weekend Magazine' in teken van goede doelen

Het ‘Weekend Magazine’ is een programma waarin aandacht besteed wordt aan alles wat er in de regio speelt. Zondag 4 februari zorgen vader en zoon Elbert en Olaf Huijts er voor dat u weer helemaal wordt bijgepraat. Veel aandacht deze week voor diverse goede doelen. Zo is nieuws over de jaarlijkse Müller’s Multi Moorkoppen-actie. Mike Multi komt persoonlijk langs om er meer over te vertellen. De grote regionale actie ‘Let’s Make Memories’ op 24 maart komt steeds dichterbij. Peter Maarse zal u helemaal bijpraten.
Docent Jop Hulsbos komt langs om over het derde goede doel te praten: de stichting Compassion. Later dit jaar zal Jop een ‘muskathlon’ gaan lopen in Ethiopië.

Natuurlijk doen we ook een rondje over de sportvelden. Verslaggevers Eppo Buskermolen (RKDES) en Rob Spring in ’t Veld (FC Aalsmeer) houden u op de hoogte. Ook het basketbal en de handbal zullen we niet vergeten. Tenslotte zorgt de bekende boekbespreking van Constantijn Hofscholte voor een educatief momentje. Dat alles verpakt in een lekkere mix muziek uitgezocht door Jan van Veen. U kunt zich weer op maken voor 3 uur informatieve radio!

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Foto: www.muskathlon.com

Gepubliceerd: 29 januari 2018 om 22:12 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×