‘Door de Mangel’ in gesprek met soepexpert

‘Door de Mangel’ stond afgelopen maandag helemaal in het teken van gezonde voeding. Orthomoleculair therapeute Marjon Middelkoop vertelde uitgebreid over haar roeping om mensen te helpen met gezonde voeding. “Het is niet het meest gemakkelijke beroep, maar ik zie zoveel goede resultaten”, aldus de Rijsenhoutse van geboorte.

Middelkoop vindt dat het slecht gaat met de gezondheid van de westerse mens en daarom geeft zij sinds kort ook workshops om mensen te informeren over (on)gezonde voeding. Naast haar werk zou Marjon graag willen reizen. Zo zou ze dolgraag nog eens het noorderlicht willen zien. Ook bloemschikt zij met enige regelmaat met haar moeder.

Daniëlle Jonker
Natuurlijk is de voedingsdeskundige op zoek gegaan naar een nieuwe gast. Middelkoop geeft de microfoon door aan een ‘branchegenoot’. Broer en zus Mylene en Elbert Huijts ontvangen op 5 februari gewichtsconsulente Daniëlle Jonker. Tenminste dat was zij, tot zij in 2016 ‘Soep Aalsmeer’ oprichtte. Een specifieke vraag had Middelkoop nog niet voor de 198e gast, maar die zal zij later nog kenbaar maken. Welke vraag dat gaat worden, hoor je komende maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer. Nog maar twee uitzendingen te gaan voordat de mijlpaal van de 200ste uitzending wordt bereikt. Ook dan zullen de presentatoren weer een bijzondere en dit keer bekende Aalsmeerder ontvangen.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Daniëlle Jonker (eigen foto)

Gepubliceerd: 29 januari 2018 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×