Gast DJ in Zimmer Frei

Edwin Collins, beter bekend als DJ Energy, is een geboren en getogen Rotterdammer. Ergens halverwege de jaren 80 raakte Edwin in de ban van house muziek en het DJ’n. Via een bevriende DJ kon hij al snel aan de slag in een lokale club en ook op schoolfeesten mocht hij graag een plaatje opzetten. Daarna kwamen er steeds meer gig’s in en om Rotterdam en ook in bijvoorbeeld Spanje en zelfs Indonesië!
De grote doorbraak kwam toen Edwin één van de residents werd bij de voormalige topclub De Boot Barocca in Rotterdam, daarna volgden nog vele nationale en internationale gigs.

Tegenwoordig draait Edwin overal en nergens in Nederland en soms buiten de grenzen. In 2012 kwam er een nieuwe bekroning op zijn werk met 3 boekingen op Ibiza en tegenwoordig draait hij ieder jaar wel op Ibiza. Zaterdag 10 februari draait hij als gast-DJ in het programma Zimmer Frei. Aanstaande zaterdag dus, van 19.00 tot 21.00 uur, met presentatoren Marcel Sprenger en Jancoen Borgman.

Gepubliceerd: 5 februari 2018 om 20:13 uur, geschreven door Marielle Wegman

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×