Fiqas Aalsmeer 2 redt het niet

De handbalheren van het tweede team van Fiqas Aalsmeer hebben het net niet gered tegen Hurry-Up. Een plaats in de kwartfinale in de landelijke beker ging net aan hun neus voorbij. De formatie uit Zwartemeer versloeg Aalsmeer 2 met 26-30.

Gelijk
Hurry Up speelde niet heel erg goed, al kwamen zij wel op een 2-7 voorsprong. Daarna kwam de klad erin bij de oranjehemden. Aalsmeer 2, uitkomend in de eredivisie, vocht zich terug in de wedstrijd. Het werd 12-12, maar de ruststand was 12-13 voor de Drentse club. Er leek toch sprake van enige onderschatting bij Hurry Up waardoor Aalsmeer 2 in de wedstrijd bleef.
Net niet
Van onderschatting was er na rust geen sprake meer. Als snel maakte Hurry-Up het verschil. Doordat coach Vlijm ook de wisselspelers speelminuten gaf, werd het echter ineens weer zeer rommelig en Aalsmeer 2 profiteerde gretig, maar dichterbij dan 26-30 kwam de thuisploeg helaas niet.
Foto: HV Aalsmeer

Gepubliceerd: 22 februari 2018 om 22:42 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×