Fiqas/Aalsmeer treft ook voor de beker Volendam

Afgelopen zaterdag verloor Fiqas/Aalsmeer de competitiewedstrijd tegen Kras/Volendam met 26-20. De Aalsmeerders krijgen echter al heel snel de kans op revanche. De loting voor de kwartfinale van het nationale bekertoernooi koppelde beide Noord-Hollandse ploegen wederom aan elkaar.

Het derde team van Fiqas/Aalsmeer treft zo niet een nog zwaardere tegenstander: OCI/Lions. Beide wedstrijden zullen op 20, 21 of 22 maart gespeeld worden in de Bloemhof in Aalsmeer. De halve finales zijn op 17-19 april. Op Hemelvaartsdag staat, traditiegetrouw, de bekerfinale op de agenda.

Foto: HV Aalsmeer

Gepubliceerd: 26 februari 2018 om 22:46 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×