Kudelstaartse veiling dit jaar op 12 mei

De achttiende editie van de feestelijke veiling Kudelstaart voor Kudelstaart vindt dit jaar op zaterdag 12 mei plaats in het dorpshuis van Kudelstaart. Tijdens de veiling, die om 20.00 uur begint, worden kavels geveild van zowel goederen als diensten die door inwoners en bedrijven worden geleverd.

Enige voorwaarde
De Kudelstaartse veiling heeft zich ontwikkeld tot een evenement waar ‘tout Kudelstaart’ elkaar ontmoet tijdens een gezellige avond. De avond heeft tot doel geld bijeen te brengen voor clubs in Kudelstaart die, voor een bepaald project, een financieel steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Enige voorwaarde: het geld voor een club moet bestemd worden voor een investering die rechtstreeks voortvloeit uit de eigen doelstellingen.

Zonder enig onderscheid
In de voorgaande zeventien edities werd zo’n 304.000 euro bijeengebracht. Dat bedrag werd verdeeld over tientallen verenigingen en stichtingen. Zonder enig onderscheid. Vandaar de naam: ‘Kudelstaart voor Kudelstaart’.
Ook dit jaar kan het lokale verenigingsleven weer profiteren van de opbrengsten uit de veiling. Aanvragen voor financiële ondersteuning van goed onderbouwde projecten kunnen tussen 15 maart en 5 mei worden ingediend
via een formulier op de website www.veilingkudelstaart.nl

Huis-aan- huis
Van 27 februari tot en met 6 maart zullen de leden van de Bejaardensoos weer een huis-aan- huis-folder op 3.700 adressen in Kudelstaart bezorgen. Daarin staat op welke wijze inwoners van Kudelstaart een bijdrage kunnen leveren. Dat kan door het aanbieden van een dienst, het geven van contant geld en het overmaken van een bedrag.

Bij de brief zit een bon die kan worden ingevuld. Inleveren van die bon kan in speciale bussen die deze week in
het winkelcentrum Kudelstaart zijn geplaatst. Inleveren kan daar tot en met 10 april.

Foto: Het bestuur in 2017 met diverse kavels

Gepubliceerd: 26 februari 2018 om 22:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×