Groep 8-feest ook in N201 een succes

Ook op de nieuwe feestlocatie gingen de achtste groepers van de basisscholen uit Aalsmeer en Kudelstaart helemaal los. Afgelopen vrijdag was de N201 weer lekker vol met feestvierende jeugd. Om half 8 stond er al een lange rij voor de deur. Drie uur later kregen de ouders hun kinderen terug, met een natte bezwete nek en een schorre stem. 

In de klas werd er al lang gesproken over het feest en de outfit die gedragen moest worden. De juffen en de meesters deelden de kaarten uit aan de kinderen. Alle kinderen hadden goed hun best gedaan op hun outfit in de dresscode neon. Gekleurde haren, lichtgevende brillen en schoenen en vooral veel felle kleding. Sander Jongkind, uitbater van de N201, kon genieten van de feestvierende menigte.

Optreden van Geschikt
Organisator Eric Spaargaren had naast vaste DJ Bink van den Tweel een gastoptreden geregeld van de DJ’s van de Geschikt feesten. Glenn V en DJ Akira gaven alles achter de draaitafel en zorgden voor een hoogtepunt. De leeftijd van groep 8 was voor de jongens ook geen probleem, alles werd luidkeels meegezongen door de jongens en meiden.

13 april nog een keer feest
Een vervolg kan niet uitblijven na zo een succesvol feest. Op vrijdag 13 april zijn de kinderen van groep 8 nog een keer uitgenodigd om te komen feesten. Dit werd met luid gejuich ontvangen door de aanwezigen. Het thema is dan Tropical. Een hele vette aftermovie en foto’s staan op www.groep8feest.nl.

Foto: Laurens Niezen

Gepubliceerd: 18 februari 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×