Inspirerende netwerkborrel Businessclub FC Aalsmeer

Afgelopen donderdag waren de deuren weer geopend van het sfeervolle Clubhuis van FC Aalsmeer om te netwerken, te verbinden en inspireren. Netwerkorganisatie @BorrelAalsmeer en Businessclub FC Aalsmeer mochten circa 50 relaties en businessclubleden verwelkomen.

Voorzitter Jan Koster gaf namens Businessclub Aalsmeer een korte presentatie over de laatste ontwikkelingen. Penningmeester Frank Spring in ’t Veld van FC Aalsmeer vertelde de aanwezigen over de 1e schenking namens Businessclub FC Aalsmeer en stonden er enkele pitches op het programma. Het programma werd afgesloten met de inspiratiesessie ‘De 7 sleutels voor zakelijk succes’. Jon Rijlaarsdam verzorgde namens de Zakelijk Succes Academy deze workshop.

Tijdens de bijeenkomsten werden de netwerkers weer goed verzorgd en voorzien van broodjes dankzij sponsor Budget Broodjes Aalsmeer. De fotografie was tijdens de 3e editie in handen van Fotograaf Ton van Eenennaam. Nieuwsgierig naar deze sfeerimpressie? Bezoek dan onze Facebookpagina.

Donderdag 12 april a.s. vindt de volgende netwerkbijeenkomst plaats. Voor meer informatie: www.borrelaalsmeer.nl en www.businessclubfcaalsmeer.nl

Foto: Ton van Eenennaam

Gepubliceerd: 6 februari 2018 om 7:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×