Kiri Kalaitzis nieuwe trainer RKDES

In november gaf de huidige trainer Jesse Donker van de Kudelstaartse voetbalvereniging RKDES aan zijn contract niet te verlengen. Inmiddels heeft hij in Vriendenschaar een nieuwe uitdaging gevonden. De derde klasser moest derhalve opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

De Technische Commissie heeft vele gesprekken gevoerd met meerdere kandidaten. Uiteindelijk is Kiri Kalaitzis (37) aangesteld als nieuwe hoofddtrainer. Kalaitzis was werkzaam als medewerker voetbaltechnische zaken, trainer/coach en docent bij de KNVB. RKDES wordt zijn eerste klus als hoofdtrainer. 

De afgelopen weken voerde de 37-jarige Kalaitzis een aantal gesprekken met RKDES waarna vorige week de laatste puntjes op de -i- werden gezet. ‘’Ik heb dertien jaar bij de KNVB gewerkt, dus ik ken veel mensen in het amateurvoetbal. Ik wilde weer het veld op, bij een club. Als mensen dat horen, gaan ze erover praten. Bart Logchies, trainer van Swift, heeft mij voorgedragen bij RKDES. De gesprekken bevielen mij goed waarna ik besloot met de club in zee te gaan.’’

Dat de Heemskerker geen ervaring heeft op seniorenniveau zal volgens hem geen rol spelen. ‘’Bij de KNVB heb ik regelmatig spelers gecoacht en geholpen om ze op een hoger niveau te krijgen. Ik heb genoeg ervaring opgedaan in verschillende rollen bij de bond. Ik hoop met RKDES een leuk seizoen te gaan draaien en door middel van goede wedstrijden een prestatie neerzetten. Uiteraard zullen we dat doen met veel voetbalplezier’’, aldus de nieuwe oefenmeester.

Kleine foto: Kiri Kalaitziz (KNVB)

Gepubliceerd: 9 februari 2018 om 22:10 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×