Mantelzorg & Meer zoekt wandel-vrijwilligers

Een frisse neus halen als je de hele week binnen zit. Hoe lekker is dat! De medewerkers van Mantelzorg & Meer horen vaak van chronisch zieken of mensen met een beperking: “Ik zou zo graag even lekker naar buiten gaan.”

Bent u iemand die graag wandelt? Wilt u een keer per week of twee weken een samen met een chronisch zieke of iemand met een beperking een stukje wandelen? U doet hem of haar een groot plezier.

De Coördinator Vrijwilligers maakt graag kennis met u. Samen bespreekt u wat u wilt en wie het best bij u past. Mantelzorg en Meer biedt u training, professionele begeleiding en onkostenvergoeding. Voor informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Mantelzorg & Meer, 020 333 53 53, via e-mail: info@mantelzorgenmeer.nl of ga naar www.mantelzorgenmeer.nl.

Gepubliceerd: 9 februari 2018 om 21:48 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×