Nederlands Kampioene Speechen bij ‘Echt Esther’

Esther Sparnaaij ontvangt komende donderdag in haar talkshow Marije Wielenga, de Nederlands Kampioene Speechen van 2017. Als presentatie-expert, trainer en dagvoorzitter helpt zij professionals en bedrijven om hun authentieke boodschap te vinden en uit te dragen.

Volgens Marije mag je alle tips en trucs vergeten bij het geven van een presentatie. Het belangrijkst is dat je iets van jezelf laat zien. Dat valt niet altijd mee, weet zij uit ervaring. Esther is benieuwd hoe Marije zo’n goede spreker is geworden, zat dat er van kleins af aan al in? Luister naar de speechtips van Marije, donderdag tussen 19.00 en 20.00 en vragen mail je vooraf naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 februari 2018 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×