‘Door de Mangel’ ontvangt initiatiefnemer Kunstkasten

Afgelopen maandag ontving het programma ‘Door de Mangel’ de 200e gast sinds de start van het programma in 2013. In deze jubileumuitzending was burgemeester Jeroen Nobel de gast. Mylene en Elbert Huijts interviewden de Amsterdammer van geboorte op de bekende wijze. In zijn schooltijd was Nobel een prettig aanwezige leerling, maar heeft hij nooit gedacht ooit burgemeester te worden. Hij noemde zichzelf humorvol, integer en verbindend. Als de profielschets, die de nieuwe fractievoorzitters straks na de verkiezingen opstellen, passend is, dan zal Nobel graag langer burgemeester blijven in Aalsmeer. Op de vraag of de gemeente Aalsmeer ooit op zal gaan in een andere gemeente, antwoordde hij dat de kans 66% is, maar niet op korte termijn. Wel moet er dan eerst aan een aantal randvoorwaarden worden voldaan. Om meer te kunnen betekenen in de metropoolregio Amsterdam biedt een grotere gemeente wel voordelen, zo gaf Nobel aan. Terugluisteren van het programma kan hier.

Kunstkast
Komende maandag ontvangt het presentatieduo Lex Berghuis in de studio. Hij is uitgenodigd door Annemieke Hollander. Berghuis is de initiatiefnemer van Kunstkast Aalsmeer. Hij heeft tijdens een rondreis in Australië gezien hoe je saaie grijze elektriciteitskasten kunt omtoveren tot ware kunstwerken en doet dit nu ook in Aalsmeer. Annemieke wil hem graag de kans geven om hier meer over te vertellen. Alles over de kunstkasten en meer hoor je komende maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur.

Foto: Lex Berghuis (eigen foto)

Gepubliceerd: 20 februari 2018 om 7:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×