‘Vrijdagavondcafé’ spreekt wethouder Van Duijn

Aanstaande vrijdag schuift wethouder Robbert-Jan van Duijn aan bij Ron Leegwater en Deborah Bothe. Hij is te gast om meer te vertellen over zijn rol en aandeel in de Aalsmeerse politiek, over de komende gemeenteraadsverkiezingen, het investeren in fietsroutes in onze regio en natuurlijk mag het onderwerp vliegtuigoverlast niet ontbreken.

De Kudelstaarter neemt natuurlijk zijn favoriete plaat mee op vinyl en gaat, net als zijn partijgenoot Ad Verburg, strijden om de mok met zijn hele naam erop in het radiospelletje Soundmemory. Luister je mee tussen 21.00 en 23.00 uur?

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 februari 2018 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×