Voorjaarsvakantie tips in ‘Let’s Go’

Vrijdag start de voorjaarsvakantie. Even een weekje geen school en misschien wel wat leuke dingen doen. Kim heeft leuke vakantietips voor je bij elkaar gezocht om in de vakantie te doen. Heb jij weleens aan kickboksen gedacht als sport? Vrijdag hoor je alles over deze sport, want de kickboksers van Fitter Future komen je er alles over vertellen! Is het een gevaarlijke sport? Wat leer je allemaal en wat heb je nodig? Kim gaat het vrijdag allemaal vragen.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 19 februari 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×