Nog steeds geen nieuw asfalt op de Dreef

Een tweetal belangrijke kruisingen waren de afgelopen periode (deels) afgesloten. De kruising Weteringstraat / Marktstraat / Schoolstraat is inmiddels weer open. Echter de geplande asfalteringswerkzaamheden aan de Dreef en Zwarteweg zullen later plaatsvinden.

De reden voor het nieuwe uitstel zijn opnieuw de weersomstandigheden. Eerder was het de sneeuw, nu is het de voorspelde kou die er voor zorgt dat er niet op de geplande datum van 3 maart geasfalteerd kan worden. Het asfalt moet goed hechten aan de onderlaag en dat kan niet als het vriest. Er wordt wederom een nieuwe datum vastgesteld. Nog even geduld dus!

Gepubliceerd: 21 februari 2018 om 23:49 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×