Fiqas Aalsmeer bekert eenvoudig verder

De mannen van Fiqas Aalsmeer hebben op eenvoudige wijze het nationale bekeravontuur van de handballers van Unitas uit Rolde beëindigd in de 1/8 finales. De Aalsmeerders waren woensdagavond in sporthal De Boerhoorn veel te sterk voor de tweede klasser: 14-45.
Aalsmeer, dat uitkomt in de Bene League, was een forse maat te groot. De topploeg speelde geconcentreerd en liet zich niet verrassen.

Aalsmeer begon scherp en geconcentreerd en het duel was eigenlijk binnen vijf minuten al beslist. Na minder dan tien minuten stond er 1-8 op het scorebord en de ruststand werd 7-25.
In de tweede helft gaf Aalsmeer-coach Bert Bouwer enkele basisspelers rust. Ook stopte hij met het wisselen van zijn doelman voor een extra veldspeler. Mede daardoor werd de Unitas-doelman iets minder een schietschijf en mochten de Roldenaren zelf ook nog tien keer scoren.

Wie de tegenstander in de kwart finale wordt, is nog niet bekend.

Gepubliceerd: 22 februari 2018