R.A.P.-panel blikt terug op afgelopen 4 jaar

Vast onderdeel van het politieke programma ‘Radio Aalsmeer Politiek’ op de donderdagavond is het RAP-panel. Onder leiding van presentatoren Sem van Hest en Eric Kreike zal dit panel vanaf 20.00 uur actuele zaken bespreken. Ook zal er, zo vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen, teruggeblikt worden op de afgelopen 4 jaar. Hoe heeft het huidige college het gedaan? Wat is er bereikt in Aalsmeer? Het panel bestaat uit: Janny Oosterloo, Stefanie van Vliet, Jaap Overbeek, Wim Spaargaren en Peter Smolders.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Jaap Overbeek (Arjen Vos | Aalsmeer Vandaag)

Gepubliceerd: 12 februari 2018 om 22:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×