Drie generaties De Groot bij ‘Echt Esther’

Een bijzondere uitzending donderdagavond: aan tafel bij Esther Sparnaaij drie generaties De Groot. De voorzitter van Radio Aalsmeer, Henk de Groot, is te gast samen met zijn zoon René en kleinzoon Perijn. Ook spannend voor Esther, want dan zit opeens haar eigen voorzitter in de uitzending.

Henk is meer dan alleen de voorzitter. Hij houdt zich in het dagelijks leven bezig van het opzetten van (bloemen) markten in het buitenland en stond in het verleden jarenlang aan het hoofd van de Verenigde Bloemenveilingen (VBA) in Aalsmeer.

René werkt als content marketingstrateeg voor de ‘business to business’ markt op social media, met een specialisatie in LinkedIn en Twitter. In het verleden werkte hij 6,5 jaar bij LinkedIn zelf. Daarnaast geeft hij advies bij de oprichting van het grootste streetart museum ter wereld op de NDSM-werf in Amsterdam.

Perijn is scholier en hij heeft net als opa en papa al goed nagedacht over de muziek voor deze uitzending. Heb je een leuke vraag voor één deze heren? Mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl en luister donderdagavond naar de uitzending.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Eigen foto

Gepubliceerd: 12 februari 2018 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×