‘Door de Mangel’ ontvangt Annemieke Hollander als 199e gast

Op de eerste maandag in februari ontvingen presentatoren Mylene en Elbert Huijts ‘soep-onderneemster’ Daniëlle Jonker. Na haar carrière als gewichtsconsulente wilde zij iets anders gaan doen. “Soep koken”, riep ik tegen mijn man. “Mijn cliënten gaven aan dat gezond koken niet altijd haalbaar was, daarom ben ik het gaan doen”. Jonker heeft geen moment getwijfeld of dit project een succes zou worden.

De Amstelveense van geboorte is het 13e kind uit een gezin van 14 en is een fanatiek hardloopster in haar vrije tijd. De marathon van Rotterdam heeft zij onlangs volbracht en meerdere uitdagingen liggen nog in het verschiet.

Annemieke Hollander
Natuurlijk is de soep-expert op zoek gegaan naar een opvolger. Daniëlle heeft als 199e gast in de wekelijkse talkshow Annemieke Hollander uitgenodigd. Zij gaat samen met haar man en hun eigen ‘Team Hollander’ meedoen aan de Roparun: een 500 km lange estafetterun van Parijs naar Hamburg. Dit alles voor het goede doel. Jonker wil weten hoe zij haar passie kan overdragen op andere mensen. Het antwoord op deze vraag hoor je komende maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer.

Nog maar één uitzending te gaan voordat de mijlpaal van de 200ste uitzending wordt bereikt. Ook dan zullen de presentatoren weer een bijzondere en dit keer bekende Aalsmeerder ontvangen. Wie dat wordt, hoor je komende maandag.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 februari 2018 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×