‘Zimmer Frei’ ontvangt internationaal bekende DJ!

Zaterdag 10 februari is DJ Energy uit Rotterdam te gast bij technoshow ‘Zimmer Frei’. Met boekingen zowel nationaal als internationaal zijn Marcel en Jancoen erg trots dat hij in de studio te gast is. Edwin Collins is beter bekend als DJ Energy en ergens halverwege de jaren ‘80 raakte Edwin in de ban van house muziek en het DJ’n. Via een bevriende DJ kon hij al snel aan de slag in een lokale club en ook op schoolfeesten mocht hij graag een plaatje opzetten.

Daarna kwamen er steeds meer gig’s, waaronder in Spanje en zelfs Indonesië. De grote doorbraak kwam toen Edwin één van de residents werd bij de voormalige top club De Boot Barocca in Rotterdam, daarna volgden nog vele nationale en internationale gigs. Tegenwoordig draait Edwin overal en nergens in Nederland en soms buiten de grenzen. In 2012 kwam er een nieuwe bekroning op zijn werk met 3 boekingen op Ibiza en tegenwoordig draait hij ieder jaar wel op Ibiza. En zaterdagavond dus live op Radio Aalsmeer in ‘Zimmer Frei’.

Zimmer Frei‘ wordt om de twee weken op zaterdag uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Edwin Collins (eigen foto)

Gepubliceerd: 9 februari 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×