‘Sem op Zaterdag’ ontvangt blues-liefhebber Jop Kluis

Voorgaande jaren ontving Sem van Hest in het laatste weekend van januari altijd Jop Kluis, met een uur aan bluesmuziek. Dit jaar een weekend later is Jop a.s. zaterdag te gast en komt nu met Beatlesnummers maar dan in covers van anderen. Volgens Jop beter dan de Beatles zelf en het is uiteraard maar de vraag of de Beatles fan daar mee instemmen… Voor eenieder voldoende reden om te luisteren. ‘Sem op Zaterdag’ begint om 10.00 en vanaf 11.00 is Jop Kluis te gast in de studio.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 februari 2018 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×