‘Vrijdagavondcafé’ met ‘Een boeiend Gesprek’

In het maandelijkse boeiende gesprek met Wijkagent Aalsmeer Centrum, Erik van den Brun, gaat het deze keer onder andere over EPJO, een interactief voorlichtingsprogramma voor leerlingen van groep 8, gericht op onder andere criminaliteitspreventie en pesten. Erik komt samen met Kim van de politie Aalsmeer/Uithoorn langs in de studio. Natuurlijk neemt presentator Ron Leegwater ook de actuele politiezaken uit onze regio door met Erik. Heb je zelf een vraag? Laat het weten via de social media kanalen van ‘Vrijdagavondcafé’ of mail de studio tijdens de uitzending tussen 21.00 en 23.00 uur via studio@radioaalsmeer.nl. Verder natuurlijk de vertrouwde vaste items, uitgaanstips, korte interviews en heel veel muziek!

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Ron Leegwater

Gepubliceerd: 5 februari 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×