Lekker sporten met ‘Let’s Go’

Vrijdag een sportieve uitzending van het familieprogramma met Laurens en Kim! Welke sport zou jij wel eens willen proberen? Aandacht voor de Jeugdsportpas, Tom Schutte van Team Sportservice Aalsmeer komt er van alles over vertellen. Verder komen de pupillen van Thamen Honk- en Softbalvereniging langs om te vertellen waarom hun sport de leukste is. Verder heeft DJ Faystje een speciaal Valentijnsdagnummer uitgezocht. Maar ook komt er een Carnavalshit voorbij, want vrijdag gaat het los in Poelgilderdam!

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Pupillen softbalteam Thamen

Gepubliceerd: 5 februari 2018 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×