‘That’s Life’ duikt weer in de kunst en cultuur

Ook op donderdagavond Wilbert Streng en Jenny Piet met hun maandelijkse lifestyle radiomagazine. Ze beginnen met graffitikunstenaars Donovan Spaanstra en Anne van Ophem. Ongelooflijk wat deze twee met een spuitbus weten te maken, vorig jaar al te zijn bij Flower Festival bij Sous-Terre. Aansluitend de Aalsmeerse kunstenares Sunny Neeter en haar leerlingen doen mee aan Amateurs Kunst Expositie in Amstelveen, waarover zij samen komen vertellen. Verder is Het Oude Raadhuis met Heleen van Haaften inmiddels een vaste gast in ‘That’s Life’ ditmaal over de nieuwe expositie Transparant. Tenslotte fluitiste Judith Glasbeek een haar leerlinge Esmee Overwater die samen live twee muziekstukken zullen spelen. Op Valentijnsdag geven Judith en haar leerlingen een concert in Bachus. Dit alles donderdag tussen 20.00 en 22.00 te beluisteren.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Jenny Piet

Gepubliceerd: 5 februari 2018 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×