Seringenexperience gaat zaterdag niet door

Eerder berichtten wij al over de ‘Seringenexperience’ van de Westeinder Rondvaart in Aalsmeer. De de winterse ‘Seringentochten’ zijn bekend in de regio en bij de bloemenexporteurs en handelaren. De speciale rondvaart geeft u de gelegenheid in de ‘keuken’ te kijken van een oer-Aalsmeers product en geeft een indruk welke moeite er wordt gedaan om een goed product vermarkt te krijgen. En u kunt genieten van de ongekende winterrust en de natuur op de Westeinderplassen.

Waar initiatiefnemer Henk van Leeuwen vooraf geen rekening mee gehouden had, was een late koude inval en bevroren sloten in begin maart. “De boot ligt vast in het ijs. Dat is ook weer en beleving!”, aldus Van Leeuwen. Het plan was om op 3 maart te starten met de ‘Seringenexperience’, maar dat gaat deze week nog niet lukken. De hoop is er op gevestigd dat de rondvaarten op 17 en 31 maart en op 14 en 28 april wel door kunnen gaan. Op verzoek vaart de Westeinderrondvaart ook op andere data uit!

Gepubliceerd: 28 februari 2018 om 18:26 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×